Category Archives: TRAVELLING

Senam Jantung di Chatuchak Weekend Market

This gallery contains 2 photos.


Salah satu wish list saya adalah pengen nawar-nawar geblek di Chatuchak Weekend Market, Bangkok. Jadi Chatuchak itu pasar yang adanya pas akhir pekan aja. Ada banyak banget yang dijual di sini. Mulai dari sepatu, baju, kacamata, souvenir sampe gorengan babi … Continue reading

About these ads
Gallery | Tagged , , , , | 9 Comments

Babymoon to Phuket: a Wonderful Love Journey

This gallery contains 5 photos.


Saat kehamilan saya menginjak usia 7 bulan, badan rasanya benar-benar nggak nyaman. Kaki mulai bengkak, berat badan melonjak hingga 12 kg sampe rasanya kayak gajah bengkak, belum lagi sebentar-sebentar bawaannya mau cari toilet aja. Emosi naik turun dan geraaah mulu. … Continue reading

Gallery | Tagged , , , , , , , , , , | 39 Comments

Hampir Gila di Bangkok

This gallery contains 2 photos.


Udah pada baca donk gimana trip saya di Bangkok? Trip yang dilakukan pas saya hamil 7 bulan ke Negeri Gajah Putih yang waktu itu lagi lumayan panas karena banyak demo? Hihihi. Iyaaaa, trip ke Bangkok itu lumayan nekat, abis gimanaaaa… … Continue reading

Gallery | Tagged , , , | 57 Comments

Exploring Chao Phraya River, Bangkok

This gallery contains 2 photos.


I was amazed with the huge river in the heart of Bangkok City: Chao Phraya River. This river is not only clean but also managed to be a major transportation artery for a fast mobility. Well, it is a public … Continue reading

Gallery | Tagged , , , , | 25 Comments

Visiting Wat Pho Reclining Budha

This gallery contains 3 photos.


Thailand has always been famous for their temples. One of them is Wat Pho or popular by the name Reclining Buddha. This is one of th oldest and biggest temple in this Elephant Country. Anyway, after having fun dressing like … Continue reading

Gallery | Tagged , , | 10 Comments

Things to See and Do to Experience Jakarta

This gallery contains 3 photos.


Well, I suppose to write about my Bangkok Trip’s continuation now. Yet, as today is the anniversary of Jakarta then I decided to write about how to enjoy Jakarta, get true experience and what kind of things you can see … Continue reading

Gallery | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 32 Comments

Bangkok Trip: Let the Holiday Begins in Wat Arun

This gallery contains 3 photos.


Have you heard about prego weird wants like craving food or something? Well, I don’t quite believe on that thing until… Ummm… Until it happened to me! :D Hahaha. So in January, when I was 5 months pregnant I didn’t … Continue reading

Gallery | Tagged , , , | 36 Comments