Author Archives: Ceritaeka

About Ceritaeka

A Lifestyle and Travel Blogger. Known as a friendly cheerful person with a non-stop talking character. Choco addict. High-heels fans also a culinary worshiper. Simply give her friendship, love, freedom and FUN will be in the air.

Kenangan Bersama Mama

This gallery contains 2 photos.


Nothing beats Mom’s Cooking! Dulu, saya nggak suka masak. Tapi mamak kadang nyuruh saya bantuin sekedar potong cabe, ngupas bawang putih atau jilatin panci yang abis dipake masak makanan enak. Hihihi, bahagia banget kalau abis jilatin adonan bolu atau rendang. … Continue reading

Gallery | Tagged , , | 4 Comments

Healthy Food Goes to School

This gallery contains 2 photos.


“Optimal Health is a journey taken one step, one habit, and one day at a time.” -Dr. Wayne Scott Andersen Saya suka banget sama kata-katanya Sean Covey yang bilang bahwa “we become what we repeatedly do”. Bahasa ringkesnya sih, kebiasaan-kebiasaan … Continue reading

Gallery | Tagged , , | 7 Comments

Lapar Tengah Malam

This gallery contains 1 photo.


Namanya busui maka lapar itu seperti bayangan yang ngintilin ke mana aja >.< Hihihi. Alhasil, kalau terdengar suara gubrak gubruk dari dapur, suami saya mah udah kalem. Nggak sampe lompat bangun dan bawa pentungan kayak mau gebukin maling gitu. Udah … Continue reading

Gallery | Tagged , , , , | 22 Comments

At Your Cross


   “For God so loved the world, that he gave his only Son, that whoever believes in him should not perish but have eternal life. For God did not send his Son into the world to condemn the world, but … Continue reading

Posted in abrakadabra | Tagged , , , | 3 Comments

Blown Away by the Buzz Restaurant

This gallery contains 2 photos.


I completely agree with an anon quotes saying, “Drinking good wines with good food in good company is one of life’s most civilized pleasure. “ And guess what? I just got that experienced last weekend at Buzz Restaurant. As one … Continue reading

Gallery | Tagged , , , , , , , , , , | 31 Comments

New Serena: Mobil Keluarga yang Cocok di Segala Kesempatan

This gallery contains 4 photos.


Sudah beberapa saat terakhir saya dan Adrian mempertimbangkan untuk mengganti kendaraan di rumah. Mobil yang sekarang berkapasitas 4 orang dengan bagasi yang mungil, padahal dengan adanya si anak bayik maka jelas kami butuh mobil yang lebih besar. Jangan mikir kalau … Continue reading

Gallery | Tagged , | 20 Comments

Salad Buah Simpel buat Piknik Seru!

This gallery contains 2 photos.


Nothing’s better than a picnic with lovely healthy food ^_^ Siapa suka piknik? Sayaaaa! ^_^ Saya hobi banget piknik ke Kebun Raya atau Taman Kota. Bawa makanan sendiri dunk, jadi bisa santai tanpa harus ribet cari makanan. Nah, saya punya … Continue reading

Gallery | Tagged , , , , | 29 Comments